Charme Hotel Wildthout, Ommen

 
januari, 2021  
madiwodovrzazo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Charme Hotel Wildthout De ideale plek voor zowel de zakelijke als particuliere gast. Het Vechtdal bied legio mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen door de prachtige natuur. In deze oude burgemeesterswoning bieden wij persoonlijke benadering en service in een warme huiselijke sfeer, waardoor iedereen zich hier direct thuis voelt. Onze keuken staat garant voor de lekkerste gerechten. Onze bar met open haard, Restaurant, Terras en grote tuin stralen rust en ruimte uit, waardoor een heerlijke ontspannen sfeer altijd voelbaar is in en om ons hotel.
Drie of meerdaagse special inclusief ontbijt

2 nachten of meer inclusief ontbijt Doordat u meerdere nachten blijft krijgt u een korting op uw prijs per nacht. Naast uw overnachting is het ontbijt dagelijks inbegrepen.

Boek nu!
Logies inclusief ontbijt

Overnachting inclusief ontbijt Na uw overnachting maakt u gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Boek nu!
Cosy 1-persoonskamer

Cosy 1-persoonskamer Ons kleinste kamertje, prima geschikt voor een overnachting. Eigen douche en toilet opde kamer. Klein, maar knus!

Charme kamer

Charme kamer Een Knusse tweepersoonskamers in het oude pand. Alle Charmekamers zijn weer net even anders, maar allemaal knus en gezellig. Vanuit het raam kijkt u neer op het groen rondom het hotel.

Charme kamer XL

Deluxe kamer met terras

Deluxe kamer met terras Deze kamers zijn gelegen op de begane grond en zijn allemaal voorzien van een eigen terrasje in onze groene tuin. U krijgt een ruime kamer met ruime badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

Deluxe kamer met bad

Deluxe kamer met bad Een prachtige ruime kamer met heerlijke fauteuils. Het ruime bad maakt deze kamer uniek! Uiteraard zijn een inloopdouche, toilet en wastafel ook gewoon aanwezig in deze kamer.

Familiekamer

Familiekamer Deze kamer bestaat uit twee slaapkamers. Ideaal voor ouders met twee kinderen, maar ook voor 4 volwassenen is deze kamer ruim genoeg. Eventueel kan hier voor een 5e persoon nog een extra bed geplaatst worden.